Jag  heter Nina Väätäinen.   

 Mina kunder som bokar massage på salongen är främst privatpersoner som antingen söker välbefinnande eller har någon form av muskelbesvär.

Jag är även diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut. De kunder som anlitar mig  för fotvård har ofta någon form av fotbesvär eller vill bara njuta av en skön  och avslappnande behandling.                                                                                                                                                   

För mig är omtanke och personligt bemötande en  självklarhet. Jag har en djup passion för att hjälpa människor, genom att ge massage och positiv energi till den som behöver det.

 

Jag erbjuder även mediciniskt betingad fotvård till äldreboenden i Storstockholm.

   

 Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig! 


 Jag är medlem i  Sveriges Fotterapeuter och innehar  patientskadeförsäkring

                                                       

  


 

 

 


 


 


 


 

 
massage,fotvård,gravid,peeling,stockholm,n,medicinskt,pedikyr,underbar,behandling,salong,wellnet,ActiWay,